|
Recept na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou
Recept na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
ryba: 4 filety z mořské ryby (pražma, mořský vlk), pepř, sůl, limetka, hladká a kukuřičná mouka v poměru 1:1, slunečnicový olej zelenina: 3 mrkve, 1 menší červená cibule, 3 jarní cibulky, 2 brambory, 1 menší cuketu, 5 stroužků česneku, 1 chilli paprička, 2 snítky tymiánu, 3 lžíce olivového oleje, 30 g másla, 50 ml jablečného octa, pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou
Recept na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou: Filety ryby rozpůlíme, opepříme, osolíme, zakápneme limetkou, necháme odležet. Mezitím si připravíme zeleninu – mrkve nakrájíme na tenké plátky, poté na proužky, červenou cibuli na klínky, jarní cibulku na šikmá kolečka, cuketu na kostičky, brambory na kostičky, česnek na plátky, chilli najemno. Na rozpáleném oleji orestujeme nejprve mrkev, pak přidáme ostatní zeleninu, zarestujeme, ochutíme tymiánem, přidáme máslo, podlijeme trochou vody, jablečným octem, ochutíme pepřem, solí a krátce podusíme, aby byla zelenina na skus. Hladkou a kukuřičnou mouku smícháme a obalíme v ní rybu, kterou ihned smažíme z obou stran dozlatova.
Poznámka k receptu na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou: Křupavá krusta tradiční jamajské ryby pod sebou skrývá šťavnaté mořské rybí maso, které doplňuje velmi chutná, mírně navinulá a lehce pálivá zelenina, lahodící všem, kteří ji ochutnali.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 06.12.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: ryba: 4 filety z mořské ryby (pražma, mořský vlk), pepř, sůl, limetka, hladká a kukuřičná mouka v poměru 1:1, slunečnicový olej zelenina: 3 mrkve, 1 menší červená cibule, 3 jarní cibulky, 2 brambory, 1 menší cuketu, 5 stroužků česneku, 1 chilli paprička, 2 snítky tymiánu, 3 lžíce olivového oleje, 30 g másla, 50 ml jablečného octa, pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|