|
Recept na Zelný pekáč
Recept na Zelný pekáč je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Zelný pekáč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 menšia hlávka kapusty ( zelí ), 200 g tvrdého syra, vykostené kuracie nožičky ( počet podľa potreby ), 1 kg zemiakov, mletá rasca, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, olej, kečup, 1 dl vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelný pekáč
Recept na Zelný pekáč: Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme na rezance narezanú kapustu, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a za občasného miešania dusíme 15 minút. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej kapusty primiešame na kocky narezaný tvrdý syr. Premiešame. Do vymasteného pekáča uložíme na kolieska narezané zemiaky, Navrstvíme kapustu. Prelejeme trochou kečupu zmiešaného s vývarom. Na kapustu uložíme osolené a provensálskym korením posypané kuracie nožičky. Zakryjeme alobalom a v rúre pečieme, kým sú zemiaky mäkké.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelný pekáč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 10.10.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 menšia hlávka kapusty ( zelí ), 200 g tvrdého syra, vykostené kuracie nožičky ( počet podľa potreby ), 1 kg zemiakov, mletá rasca, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, olej, kečup, 1 dl vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelný pekáč,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelný pekáč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelný pekáč
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|