|
Recept na Zeleninový boršč
Recept na Zeleninový boršč je zařazen v kategorii dietní recepty - redukční.
K přípravě Zeleninový boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Nakrájíme si na kostičky zeleninu do kompotových misek: Mrkev, celer, petržel, kedluben, zelená paprika, červená řepa(uvařená, nakrájená na kostičky), dále 3 ks bobkový list, 5 ks nové koření, 1 malý rajský protlak, 2 sroužky česneku, jedna středně velká cibule, červená mletá paprika, olivový olej, sůl, pepř, drcený kmín..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninový boršč
Recept na Zeleninový boršč: Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu mimo řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalejeme půl litrem vody a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme uvařenou řepu, nakrájenou na kostičky a dále vaříme. Nakrájíme si na kostičky cibuli a na plátky česnek. Obojí orestujeme na olivovém oleji, přidáme rajský protlak, orestujeme, zalijeme menším množstvím vody, provaříme a vlejeme do polévky. Ještě necháme projít varem a servírujeme. Osolíme, opepříme podle chuti
Poznámka k receptu na Zeleninový boršč: Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninový boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 19.03.2012
- Počet porcí: podle jedlíků..cca 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Redukční
- Suroviny: Nakrájíme si na kostičky zeleninu do kompotových misek: Mrkev, celer, petržel, kedluben, zelená paprika, červená řepa(uvařená, nakrájená na kostičky), dále 3 ks bobkový list, 5 ks nové koření, 1 malý rajský protlak, 2 sroužky česneku, jedna středně velká cibule, červená mletá paprika, olivový olej, sůl, pepř, drcený kmín.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninový boršč,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninový boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninový boršč
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|