|
Recept na Zeleninová pánev s houbami / dietni
Recept na Zeleninová pánev s houbami / dietni je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Zeleninová pánev s houbami / dietni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g mrkve 50 g květáku 100 g cukety 100 g brokolice 50 g zelených fazolek 100 g rajčat 2 lžíce rajčatového protlaku (50 g) (pozn.: lze použít i mražené zeleninové směsi) 100g čerstvých nebo mražených hub (hlíva, žampiony, sezónní houby) 1 lžíce olivového oleje Koření – kmín, bazalka, bylinková sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninová pánev s houbami / dietni
Recept na Zeleninová pánev s houbami / dietni: Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky, houby očistíme a také pokrájíme. Na teflonové hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme houby a zeleninu a pod pokličkou dusíme do měkka, podle potřeby podléváme vodou. Před koncem vaření přidáme rajčatový protlak a ještě krátce povaříme, dochutíme bylinkovou solí a bazalkou. Podáváme samotné jako lehkou večeři (v rámci redukčního režimu), pokud přidáme více vody a vznikne tak i omáčka můžeme podávat (v rámci udržovacího režimu) s těstovinami jako oběd.
Poznámka k receptu na Zeleninová pánev s houbami / dietni: Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i udržovací režim Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy): 1220 kJ Bílkoviny: 14 g Sacharidy: 33 g Tuky: 12 g Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninová pánev s houbami / dietni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Institut kompliment
- Datum vložení: 15.12.2009
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: 100 g mrkve 50 g květáku 100 g cukety 100 g brokolice 50 g zelených fazolek 100 g rajčat 2 lžíce rajčatového protlaku (50 g) (pozn.: lze použít i mražené zeleninové směsi) 100g čerstvých nebo mražených hub (hlíva, žampiony, sezónní houby) 1 lžíce olivového oleje Koření – kmín, bazalka, bylinková sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninová pánev s houbami / dietni,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninová pánev s houbami / dietni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninová pánev s houbami / dietni
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|