|
Recept na Žebrácká salámová čína
Recept na Žebrácká salámová čína je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Žebrácká salámová čína budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Všechny údaje jsou pouze orientační, záleží na apetitu strávníků ;) Ale já jsem použil následující: 500 g točeného salámu - prostě kabanosu 3 velké žampiony (nebo jiné houby) 1 větší cibule 1 čajová lžička mleté papriky (kdo má rád ostrou, může být) 1 čajová lžička cukru 1 čajová lžička koření na čínu 1 čajová lžička octa Sojová omáčka, Worcester kečup a chilli koření (nebo chilli omáčka) pepř, sůl, trocha drceného kmínu sádlo nebo tuk na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žebrácká salámová čína
Recept na Žebrácká salámová čína: Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a smažíme na pánvi na sádle. Mezitím si oloupeme kabanos a pokrájíme jej na půlkolečka nebo kolečka. Houby zpracujeme rovněž podle fantazie, já je obvykle krájím napůl a pak na plátky. Pokrájený salám i houby přidáme k cibuli a společně smažíme. Pak přidáme koření (je dobré si směs koření připravit někam předem, třeba do hrníčku). Zakápneme sojovkou, Worcestrem, lžičkou octa a podlijeme trochou vody a přimícháme ještě kečup a chilli. Necháme chvilku podusit za občasného promíchání. Pak necháme trochu vysmahnout vodu, ochutnáme a po případě dochutíme.
Poznámka k receptu na Žebrácká salámová čína: Podáváme s chlebem P. S. Tohle je takový jednoduchý recept, vařila to vždycky moje máma, když potřebovala vymyslet dobrou, rychlou, a hlavně levnou večeři. Možná už podobný nebo stejný recept někde visí, ale dávám ho sem, kdyby náhodou ne :) Tak doufám, že Vám bude chutnat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žebrácká salámová čína, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: bouma.music (Jan Bouma)
- Datum vložení: 12.06.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: Všechny údaje jsou pouze orientační, záleží na apetitu strávníků ;) Ale já jsem použil následující: 500 g točeného salámu - prostě kabanosu 3 velké žampiony (nebo jiné houby) 1 větší cibule 1 čajová lžička mleté papriky (kdo má rád ostrou, může být) 1 čajová lžička cukru 1 čajová lžička koření na čínu 1 čajová lžička octa Sojová omáčka, Worcester kečup a chilli koření (nebo chilli omáčka) pepř, sůl, trocha drceného kmínu sádlo nebo tuk na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žebrácká salámová čína,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žebrácká salámová čína - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žebrácká salámová čína
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|