|
Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem
Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 gramů hříbků /zamražených z loňského roku/ 200 gramů výborných domácích klobásek 4 lžíce sádla 400 gramů cibule 2 lžíce červené gulášové papriky sůl, pepř,majoránka 2 lžíce červené kapie naložené 1-2 feferonky 2 stroužky česneku 200 ml piva 2 malé cibule na ozdobu 1 paprika zelená 2 lžíce hladké mouky na zahuštění, nebo solamyl 1 lžíce kečupu masox houbové koření/není nutné/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem
Recept na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem: Na sádle si osmahneme cibule dohněda a na nich pak opečeme zprudka klobásky. Přidáme hříbky a podlijeme je vývarem z masoxu, přidáme na proužky pokrájenou zelenou papriku, kečup, kapii a podlijeme vše pivem, přidáme masox a dusime do měkka. Nakonec dochutíme pepřem, majoránkou a houbovým kořením a zahustíme moukou nebo solamylem. Podáváme s knedlíkem nebo s chlebem. Zdobíme cibulkou a kapií. Feferonku si tam dává jen můj manžel do talíře, já jsem radši bez ní.
Poznámka k receptu na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem: Moc nám chutná tento guláš, když jsem s dědou jezdila stavět chatu, tak to bylo vždy nej jídlo, houby jsme donesli a pivo měl děda vždy po ruce, moc jsem to mívala ráda a to mi zůstalo dodnes.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 25.07.2011
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 300 gramů hříbků /zamražených z loňského roku/ 200 gramů výborných domácích klobásek 4 lžíce sádla 400 gramů cibule 2 lžíce červené gulášové papriky sůl, pepř,majoránka 2 lžíce červené kapie naložené 1-2 feferonky 2 stroužky česneku 200 ml piva 2 malé cibule na ozdobu 1 paprika zelená 2 lžíce hladké mouky na zahuštění, nebo solamyl 1 lžíce kečupu masox houbové koření/není nutné/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|