|
Recept na Zapékaná játra se smetanou
Recept na Zapékaná játra se smetanou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Zapékaná játra se smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
asi 400g drůbežích jater,5Og slaniny,kousek tuku, 4 vajíčka,120ml smetany,sůl,pepř,1-2 cibule,paprika.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékaná játra se smetanou
Recept na Zapékaná játra se smetanou: Slaninu pokrájíme na tenké plátky,opečeme je na pánvi.Dno zapékací mísy vymažeme tukem,pak poklademe plátky slaniny.Posypeme mletou paprikou.Na tuku na pánvi opečeme pokrájená játra.Po opečení je rozložíme do mísy na slaninu.Rozšleháme si vajíčka se smetanou,osolíme je a opepříme.vaječnou směsí zalijeme játra a na ně naskládáme pokrájenou cibuli.Zapékáme při 180°C asi 20-30min.Podáváme s restovanými brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékaná játra se smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fokuska
- Datum vložení: 05.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: asi 400g drůbežích jater,5Og slaniny,kousek tuku, 4 vajíčka,120ml smetany,sůl,pepř,1-2 cibule,paprika
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékaná játra se smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékaná játra se smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékaná játra se smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|