|
Recept na Zapečený kapr se žampiony
Recept na Zapečený kapr se žampiony je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečený kapr se žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kapr, olej, sůl, mletý pepř, koření na ryby, cibule, žampiony, tvrdý sýr, kečup pikantní, petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený kapr se žampiony
Recept na Zapečený kapr se žampiony: Omytého, očištěného kapra naporcujeme, osolíme, lehce posypeme kořením na ryby a opečeme na rozpáleném oleji. Pak opepříme, vyjmeme z pánvičky a někde na teplé místo odložíme. V oleji po opékání kapra zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme plátky žampionů a podusíme doměkka. Opečené porce kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme dušenými žampiony a strouhaným sýrem. Pokapeme kečupem a ještě zapečeme v troubě asi 15-20min. Podáváme s restovanými brambory.
Poznámka k receptu na Zapečený kapr se žampiony: tak sem delal tento recep a supr pokud udelate filety a tyto filety napřed upravite takto http://www.trebonskykapr.cz/video-prorezavani-kosti-u-filetu tak sou upne bez kostí delam to takto 30 let a jime ho skoro jako řízek za ritnim otvorem se to musí udelat po cele delce napřet kapra takto zbavím kostí a pak teprve delam porce
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený kapr se žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fokuska
- Datum vložení: 07.07.2010
- Počet porcí: Je z toho cca 6 sklenic o objemu 350 ml
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: kapr, olej, sůl, mletý pepř, koření na ryby, cibule, žampiony, tvrdý sýr, kečup pikantní, petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený kapr se žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený kapr se žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený kapr se žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|