|
Recept na Zapečený chlebík
Recept na Zapečený chlebík je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Zapečený chlebík budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1ks bochník chleba šunka, sýr, slanina (dle chuti) máslo, granul. česnek, vegeta, bylinky (dle chuti) alobal.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený chlebík
Recept na Zapečený chlebík: 1.Chlebík rozkrájíme na kostičky tak, aby spodek zůstal vcelku. 2.Mezery vyplníme šunkou, sýrem, slaninou. 3.Pomažeme máslem, do kterého jsme si vmíchali česnek, vegetu, bylinky... 4.Pomažeme máslem i alobal, do kterého chlebík zabalíme. 5. V troubě na cca 20 min na 190 °C s alobalem, poté alobal sundáme a upečeme do zlatova. Dobrou chuť!!
Poznámka k receptu na Zapečený chlebík: Když si máslo rozehřejete, potom se lépe maže a můžete nalít i do vyřezaných kostiček :) inspirace: stránky fcb
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený chlebík, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: neomezeně
- Datum vložení: 03.05.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 1ks bochník chleba šunka, sýr, slanina (dle chuti) máslo, granul. česnek, vegeta, bylinky (dle chuti) alobal
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený chlebík,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený chlebík - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený chlebík
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|