|
Recept na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda
Recept na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí prsa ½ balení těstovin – fusilli (vřetena) 1 kelímek Créme fraiche (200g) 2 celá vejce 1 hrst nakrájeného pórku 4 lžíce sterilované kukuřice 250 g sýru Gouda 1 hrst čerstvě nasekané petrželové natě sůl, pepř, kurkuma, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda
Recept na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda: Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Nastrouhaný sýr gouda, promícháme ve větší míse s nakrájeným pórkem, nasekanou petrželovou natí a sterilovanou kukuřicí. Obsah kelímku créme fraiche, do kterého zašleháme pomalu dvě syrová vejce, lehce osolíme a opepříme. Následně tuto směs přidáme do mísy a společně se sýrem a zeleninou dobře promícháme. Kuřecí maso si nakrájíme na malé kostičky a tyto osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a pro barvu přidáme dvě špetky kurkumy. Dobře promícháme a po vložení na rozpálenou pánev zprudka opečeme. Jakmile je maso opečeno, necháme ho chvilku vychladnout a společně s uvařenými těstovinami přidáme do předpřipravené zelenino-sýrovo-smetanové směsi. Po promíchání přendáme do zapékací misky a pečeme do zlatavé barvy v troubě na nejvyšší stupeň. Podáváme se zeleninovou přílohou dle chuti strávníků.
Poznámka k receptu na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda: Včera jsme měli k obědu (jen s malou úpravou - plechovku kukuřice jsem zapomněla ve dřezu a maso jsem pomlela) a pekáč zmizel jak pára nad troubou Dovolím si foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 25.12.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 2 kuřecí prsa ½ balení těstovin – fusilli (vřetena) 1 kelímek Créme fraiche (200g) 2 celá vejce 1 hrst nakrájeného pórku 4 lžíce sterilované kukuřice 250 g sýru Gouda 1 hrst čerstvě nasekané petrželové natě sůl, pepř, kurkuma, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené těstoviny s kuřecím masem a sýrem gouda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|