|
Recept na Zapečené portobello
Recept na Zapečené portobello je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Zapečené portobello budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 žampiony portobello, 20 dkg anglické slaniny, 1 cibule, 10 dkg tvrdého sýra, 1 vejce, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené portobello
Recept na Zapečené portobello: Žampiony vydlabeme. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a orestujeme cibuli nakrájenou na jemno, přidáme anglickou slaninu a vydlabané kousky z žampionu nakrájené na jemno a jemně opepříme. Až je směs hotová, necháme ji zchladnout a zamícháme do ni tvrdý sýr a jedno vejce. Směsí naplníme vydlabané žampiony, které jsme jen zlehka osolili a necháme péci v troubě, až nám směs lehce zezlataví (10-15min).
Poznámka k receptu na Zapečené portobello: Děkuji Václave a jsem ráda, že Vám chutnalo Paní Ladko a paní Marie, nemyslím si, že jsou vhodné tyhle komentáře. kdybych měla zájem o opravu pravopisu, tak se na Vás příště obrátím Možná by Vás překvapilo jakou vykonávám práci a jaké mám znalosti v jiných věcech a i to jakého vzdělání jsem dosáhla, ale od toho jsou opravdu jiné stránky Za gramatické chyby se omlouvám, ale snažila jsem se
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené portobello, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pajinka1987
- Datum vložení: 19.05.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 3 žampiony portobello, 20 dkg anglické slaniny, 1 cibule, 10 dkg tvrdého sýra, 1 vejce, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené portobello,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené portobello - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené portobello
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|