|
Recept na Zapečená makrela na bylinkách
Recept na Zapečená makrela na bylinkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečená makrela na bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kousky makrely 1 středně velká cibule 6 žampionů olivový olej bazalka, sůl, pepř, česnek, sladká paprika kousek pórku 3 větší brambory uvařené ve šlupce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená makrela na bylinkách
Recept na Zapečená makrela na bylinkách: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme koření, žampiony nakrájené na menší plátky, pórek a vše jemně osmažíme. Do zapékací misky nakapeme olivový olej, vložíme okořeněné makrely které jsme omyli a osušili. Navršíme osmaženou žampionovou směs a dokola poklademe plátky uvařených brambor, které ještě posypeme červenou paprikou, solí a bazalkou a zakapeme oliv. olejem. Dáme péci do vyhřáté trouby cca na 20 minut a pak ještě pokud máme přepneme na program gril a necháme 5-10 minut dodělat. Dobrou chuť :-)
Poznámka k receptu na Zapečená makrela na bylinkách: Hani díky..tak ať chutná Jako nám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená makrela na bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Semy.cz (Martina Beneová)
- Datum vložení: 04.05.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 kousky makrely 1 středně velká cibule 6 žampionů olivový olej bazalka, sůl, pepř, česnek, sladká paprika kousek pórku 3 větší brambory uvařené ve šlupce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená makrela na bylinkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená makrela na bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená makrela na bylinkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|