|
Recept na Žampiónová polévka
Recept na Žampiónová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Žampiónová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
čerstvé žampióny, brambory, jarní cibulky, máslo, hladká mouka, zeleninový vývar, smetana, polévkové koření, kmín, bílý pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žampiónová polévka
Recept na Žampiónová polévka: Žampióny důkladně očistíme, omyjeme a nakrájíme na slabší plátky. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na menší kostičky. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Bílou a zelenou část zvlášť. V hrnci rozehřejeme máslo a lehce na něm osmahneme bílou část cibulky. Přidáme připravené žampióny a všechno důkladně orestujeme. Nakonec přisypeme hladkou mouku, kterou opražíme dorůžova. Zalijeme vývarem a přidáme nakrájené brambory s kmínem. Vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Polévku dochutíme solí, pepřem a polévkovým kořením. Nakonec zjemníme smetanou, kterou už v polévce jen prohřejeme. Polévku podáváme teplou, zdobenou zelenou částí jarních cibulek.
Poznámka k receptu na Žampiónová polévka: je výborná , vyzkoušeno. Přidávám plus i foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žampiónová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 15.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: čerstvé žampióny, brambory, jarní cibulky, máslo, hladká mouka, zeleninový vývar, smetana, polévkové koření, kmín, bílý pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žampiónová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žampiónová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žampiónová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|