|
Recept na Wilfriedův ďábelský guláš
Recept na Wilfriedův ďábelský guláš je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Wilfriedův ďábelský guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g vepřového plecka, 1 PL sladké papriky, 2 PL gulášové papriky, 3 PL pálivé papriky,čerstvě mletý pepř, 1 cibule,sůl, vývar, tuk. Na ozdobu cherry rajče, lahůdková cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Wilfriedův ďábelský guláš
Recept na Wilfriedův ďábelský guláš: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!! Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 min. přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 min.) Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby.)
Poznámka k receptu na Wilfriedův ďábelský guláš: Tohle jídlo je opravdu jen pro milovníky ostrých jídel, ale příjemně vás to zchladí. Pro zjemnění chuti je výborné rajčátko, a lahůdková cibulka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Wilfriedův ďábelský guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 03.09.2009
- Počet porcí: asi 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 250 g vepřového plecka, 1 PL sladké papriky, 2 PL gulášové papriky, 3 PL pálivé papriky,čerstvě mletý pepř, 1 cibule,sůl, vývar, tuk. Na ozdobu cherry rajče, lahůdková cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na wilfriedův ďábelský guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Wilfriedův ďábelský guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Wilfriedův ďábelský guláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|