|
Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu
Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 telecí vykostěné kotletky na osobu, silný masový vývar, 100 g lišek na porci, 1 velká cibule, špetka drceného tymiánu, bílý pepř, drcený kmín, špetka mletého koriandru, špetička muškátového květu, dobrý tuk na dušení, sůl, na dohuštění trošku solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu
Recept na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu: Kotletky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Odložíme stranou, mezitím si ty větší lišky nakrájíme na drobno, menší necháme vcelku. Na rozpáleném tuku zpěníme cibuli nakrájenou na hodně jemné kousky , vložíme lišky, osolíme, vložíme tymián, kmín, pepř, koriandr a květ. Dusíme jen chvilku zakryté a ne úplně do měkka, aby zůstaly ještě poměrně tužší. Lišky vyndáme a do základu vložíme maso, zprudka osmahneme na obou stranách. Vrátíme lišky a zalijeme vývarem Oboje dusíme do měkka. Pak šťávu přecedíme, dochutíme a pokud není hustá podle našeho přání, přidáme trošku solamylu. Šťáva by měla být lesklá,chutnat a cítit hlavně těmito houbami a už dostatečné hustá i bez solamylu. Určitě se prý nehodí zahušťovat moukou. Jako příloha - sypká rýže.
Poznámka k receptu na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu: Název má podle rakouského Hornu a měli jsme ji na výstavě, kterou jsme navštívili. Manžel má nevšední dar vytáhnout z každého tajemství receptu a povedlo se mu to i zde.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 06.10.2009
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2 telecí vykostěné kotletky na osobu, silný masový vývar, 100 g lišek na porci, 1 velká cibule, špetka drceného tymiánu, bílý pepř, drcený kmín, špetka mletého koriandru, špetička muškátového květu, dobrý tuk na dušení, sůl, na dohuštění trošku solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v hornu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výstavní telecí kotletky na liškách podle šéfkuchaře v Hornu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|