|
Recept na Vyšegrádská směs
Recept na Vyšegrádská směs je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vyšegrádská směs budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky masa (měla jsem krkovičku), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 lahůdková cibulka, 4 žampiony, 1/2 červené a 1/2 žluté papriky, 1 velké rajče, asi 5 dkg šunky, 2 menší kyselé okurky, 1 větvičku tymiánu nebo 1/2 kávové lžičky sušeného, 1 rovná kávová lžička sladké papriky, sůl nebo vegeta, pepř, l kelímek sladké smetany, trochu oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vyšegrádská směs
Recept na Vyšegrádská směs: Cibuli nakrájíme na obloučky, česnek nasekáme, cibulku, šunku, žampiony, papriky nakrájíme na proužky, rajče na kousky, kyselé okurky na tenká kolečka. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme na oleji a odložíme. Ve výpeku osmažíme cibuli, česnek, lahůdkovou cibulku a žampiony. Vydusíme šťávu. Přidáme papriky a rajčata a opět vydusíme. Přidáme šunku, tymián, sladkou papriku a chvilku smažíme. Zalejeme smetanou, vložíme zpět maso a necháme ještě chvilku dusit. Smetana se tím zahustí. Dochutíme vegetou nebo solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Vyšegrádská směs: Zdroj: TV Paprika
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vyšegrádská směs, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iriska
- Datum vložení: 15.09.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 plátky masa (měla jsem krkovičku), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 lahůdková cibulka, 4 žampiony, 1/2 červené a 1/2 žluté papriky, 1 velké rajče, asi 5 dkg šunky, 2 menší kyselé okurky, 1 větvičku tymiánu nebo 1/2 kávové lžičky sušeného, 1 rovná kávová lžička sladké papriky, sůl nebo vegeta, pepř, l kelímek sladké smetany, trochu oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vyšegrádská směs,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vyšegrádská směs - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vyšegrádská směs
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|