|
Recept na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů
Recept na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 žemle, 2 vajcia, 1 kuracia pečeň, 1/2 malej cibule posekanej na jemno, posekaná petržlenová vňať na jemno, strúhanka na zahustenie, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, olej, vývar.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů
Recept na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů: Na oleji orestujeme cibuľu, petržlenovú vňať a necháme úplne vychladnúť. Vo vode namočené žemle vyžmýkame a pridáme s rozklepnutými vajcami a cibuľovo-petržlenovou zmesou do misy. Osolíme, okoreníme, pridáme naškriabanú pečeň /stačí len jedna, aby knedličky neboli horké od pečienky/ a rukami poriadne prepracujeme, podľa potreby zahustíme strúhankou. Zmes necháme asi hodinu odstáť a mokrými rukami formujeme menšie knedličky, lebo varom zväčšia svoj objem. Varíme v menšom množstve vývaru pod pokrievkou 10-12 minút. Vkladáme do horúcej mäsovej polievky.
Poznámka k receptu na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů: Zdroj: starý rodinný recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 17.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 3 žemle, 2 vajcia, 1 kuracia pečeň, 1/2 malej cibule posekanej na jemno, posekaná petržlenová vňať na jemno, strúhanka na zahustenie, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, olej, vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|