|
Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.
Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200g tmavé čokolády na vaření, 100g bílé čokolády, 60g 100% tuku, 30g kakaa, višně naložené v rumu, silikonové formičky na čokoládu, nebo plastová pláta z bonboniér..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.
Recept na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.: Ćokoládu si s tukem a kakaem roztopíme ve vodní lázni. Totéž uděláme s bílou čokoládou. Varianta I. Do formiček nalejeme tmavou čokoládu až po okraj a vylejeme ji zpět do kastrůlu. Formu s čokoládou, která ulpí na bocích formiček díme do ledničky. Mezitím si připravíme naložené višně v rumu. Jakmile je čokoláda v lednici pořádně ztuhlá, naplníme formičky višněmi a zalejeme až po okraj a dáme opět do lednice. Varianta II. Opět nalijeme tmavou čokoládu do rormiček a opět ji vylijeme a dáme do lednice. jakmile ztuhne, nalijeme do formiček bílou čokoládu asi 2 mm pod okraj a zbytek zalijeme opět tmavou čokoládou a dáme ztuhnout. Vzniknou nám bonbóny plněné bílou čokoládou. Varianta III. Do formiček nalijeme půl tmavé a půl bílé čokolády. Můžeme různě experimentovat. Napadlo mne naplnit bonbóny i vaječným koňakem, určitě by to šlo.
Poznámka k receptu na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.: Objednala jsem si nějaké silikonové formičky. Link na ně mi poslala Cathleen. Také s bonboniérou mne inspirovala Cathleen, tak snad se nebude zlobit, její recept samozřejmě přidávám jako podobný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: podle chuti
- Datum vložení: 14.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 200g tmavé čokolády na vaření, 100g bílé čokolády, 60g 100% tuku, 30g kakaa, višně naložené v rumu, silikonové formičky na čokoládu, nebo plastová pláta z bonboniér.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Višně v čokoládě, aneb domácí bonboniéra II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|