Recept na Vepřové v alobalu
Recept na Vepřové v alobalu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové panenky 2 cibule 8 plátků anglické slaniny 4 střední žampiony 2 velké brambory sůl vegeta čubrica česnek 100 g strouhaný eidam na zapečení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové v alobalu
Recept na Vepřové v alobalu: Maso lehce naklepeme, žampiony a cibuli nakrájet na plátky, brambory na kostičky. Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, plátek masa potřený česnekem, osolený, okořeněný, posypeme houbami, lehce osolit a nakonec plátky anglické. Alobal uzavřít a dát péct do trouby na 170°C asi 25 minut. Pak alobal rozevřeme, posypeme sýrem a krátce zapečeme.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 14.04.2010
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové panenky 2 cibule 8 plátků anglické slaniny 4 střední žampiony 2 velké brambory sůl vegeta čubrica česnek 100 g strouhaný eidam na zapečení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové v alobalu
|
|