RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové plíčky na smetaně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové plíčky na smetaně, recepty Vepřové plíčky na smetaně, Vepřové, plíčky, na, smetaně


Recept na Vepřové plíčky na smetaně

Recept na Vepřové plíčky na smetaně je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřové plíčky na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
vepřové plíčky 1 kostka masoxu 1 mrkev 1 plátek celeru 3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře na vyvaření pár stonků libečku a celeru na omáčku: -------------- vývar z plíček, 1 kostka masoxu, 250 ml 30% smetany, 2 pl hladké mouky, ocet a sůl na dochucení.

Vepřové plíčky na smetaně
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové plíčky na smetaně

Recept na Vepřové plíčky na smetaně:
Plíčky důkladně opláchneme, vložíme do hlubšího hrnce (vařením nabydou), přidáme všechny uvedené suroviny, nalijeme dostatečné množství vody, přivedeme k varu a pak na mírném plameni vaříme do změknutí plíček (já jsem vařila v 9 l papiňáku v 1 a 1/4 litru vody 30 minut). Po změknutí odstavíme ze sporáku, plíčky vyndáme na talíř a vývar přecedíme. Z plíček odstraníme dýchací trubici a průdušnice a nakrájíme je na drobnější kousky, zeleninu rozmačkáme vidličkou. Do většího kastrolu dáme plíčky, zeleninu, masox, zalijeme 1/2 l vývaru a přivedeme k varu. Smetanu rozmícháme s hladkou moukou a pomalu za stálého míchání vléváme k plíčkům. Necháme na mírném plameni za občasného zamíchání provařovat 15 minut. Pokud budeme přidávat i ocet, tak si trochu smetanové omáčky odebereme do hrníčku, dle své chuti přidáme ocet, zamícháme a vlijeme zpátky do hrnce. Necháme ještě 2 minutky provařit a vypneme sporák. Dle své chuti dosolíme, kdo má rád, může přidat trochu cukru. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Vepřové plíčky na smetaně:
Chutné plíčky jsem tady našla dvoje, tak do třetice přidávám tuto svou verzi “dobroty“, kterou můžu i po studenu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plíčky na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 02.11.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: vepřové plíčky 1 kostka masoxu 1 mrkev 1 plátek celeru 3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře na vyvaření pár stonků libečku a celeru na omáčku: -------------- vývar z plíček, 1 kostka masoxu, 250 ml 30% smetany, 2 pl hladké mouky, ocet a sůl na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plíčky na smetaně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plíčky na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plíčky na smetaně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist