|
Recept na Vepřové ocásky na rozmarýnu
Recept na Vepřové ocásky na rozmarýnu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové ocásky na rozmarýnu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 masité vepřové ocásky česnek čerstvý rozmarýn čerstvý libeček římský kmín 3 bílé cibule sůl, pepř brambory medvědí česnek smažená cibulka olivový olej sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ocásky na rozmarýnu
Recept na Vepřové ocásky na rozmarýnu: Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté minimálně 4 hodiny na nízkou teplotu - odhaduji tak 120 st., já připravuji v kuchyňském sporáku, kde se topí jen dřevem, pomalu celé dopoledne - stále přikryté. Maso podle potřeby otáčíme a trochu podlijeme. Oloupané brambory pokrájené na menší kusy a osolené uvaříme doměkka, rozmačkáme s pokrájeným medvědím česnekem, smaženou cibulkou a olivovým olejem
Poznámka k receptu na Vepřové ocásky na rozmarýnu: Asi dost běžná úprava, ale ani za pomoci vyhledávače jsem nenašla. Pokud někdo objevíte stejné, ráda smažu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ocásky na rozmarýnu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hosta
- Datum vložení: 26.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 masité vepřové ocásky česnek čerstvý rozmarýn čerstvý libeček římský kmín 3 bílé cibule sůl, pepř brambory medvědí česnek smažená cibulka olivový olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ocásky na rozmarýnu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ocásky na rozmarýnu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ocásky na rozmarýnu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|