Recept na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
Recept na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové ocásky na česneku a bílém víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové ocásky 1 palička česneku 300 ml bílého vína 700 ml silného vývaru čerstvý nebo naložený rozmarýn hladká mouka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
Recept na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně: Maso osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe větvičkami rozmarýnu a necháme den odležet. Troubu rozehřejeme na 160°C, do třetiny výšky masa podlijeme vývarem a trochou vína, pekáček přikryjeme alobalem a pečeme hodinu. Potom odkryjeme a další hodinu dopékáme dozlatova. Ke konci výrazně zvýšíme teplotu. Zbytek vývaru zahřejeme. Upečené maso uchováváme teplé a výpek zprudka vysmahneme na tuk. Zaprášíme dvěma lžícemi hladké mouky, prosmahneme a zalijeme horkým zbytkem vývaru a vínem. Na mírné teplotě vaříme asi dvacet minut a doladíme pepřem, solí a případně špetkou cukru.
Poznámka k receptu na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně: Zdroj: internetová kuchařka Instinktu (mírně upraveno)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ocásky na česneku a bílém víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 28.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové ocásky 1 palička česneku 300 ml bílého vína 700 ml silného vývaru čerstvý nebo naložený rozmarýn hladká mouka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ocásky na česneku a bílém víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ocásky na česneku a bílém víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
|
|