|
Recept na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem
Recept na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení vepřových kostí, 250 g mražených fazolek, 100 g anglické slaniny, 1 cibule, 1 lahůdková cibulka, 2 strouzky česneku, 1 hrnek Tomatoes passata(pasírovaná loupaná rajčata), 1 lžička koriandru, 1 lžička bazalky, 2 bobkové listy, 1 lžíčka libečku, pepř, 1 lžíce solamylu, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem
Recept na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem: Od kostí si odřežeme kousky masa, které tam zbývá, osolíme a necháme stát, než si na malém množství oleje a nakrájenou anglickou slaninou na kostičky, opečeme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem na plátky. Přidáme maso, které rychle opečeme spolu s kořením koriandr, bazalka, pepř, bobkové listy a libeček, přidáme trochu vody a dusíme. Ještě přidáme pasírovaná rajčata, osolíme, vhodíme fazolky(pokud jsou dlouhé, tak je zkrátíme) a dusíme do změknutí fazolek a pak už jen zalijeme100-200 ml vody s rozmíchaným solamylem, necháme povařit a můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem: Improvizace, za kterou jsem dostala pochvalu a myslím že oprávněnou. Recept je maximálně levný a velmi dobrý(kosti stály 20,-Kč!). Podávala jsem s bramborovými knedlíky. Z kostí už ořezaných jsem udělala hrnec dobré a silné polévky s játrovýma knedlíčkama a nudlema. Parádně využité kosti!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 balení vepřových kostí, 250 g mražených fazolek, 100 g anglické slaniny, 1 cibule, 1 lahůdková cibulka, 2 strouzky česneku, 1 hrnek Tomatoes passata(pasírovaná loupaná rajčata), 1 lžička koriandru, 1 lžička bazalky, 2 bobkové listy, 1 lžíčka libečku, pepř, 1 lžíce solamylu, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové maso s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|