|
Recept na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce
Recept na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Plát vepřového na roládu(použila jsem kýtu), hořčice, 1/2 bílého pórku, 1 větší cibule, 1 celý sýr Camembert, žampiony, 2 stroužky česneku, 2 lžičky mleté červené papriky, 2 menší kyselé okurky(já dala kukuřici zavařenou jako okurky), 1/2 masoxu(nebo jiného vývaru), solamyl, olivový olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce
Recept na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce: Plát masa osolíme z obou stran, z vnitřní natřeme hořčicí, doprostředka položíme vyšší pláty sýra uříznuté z prostředka, dáme je za sebou, na sýr dáme stejným způsobem pórek, který rozřízneme napůl a vedle položíme okurky, zavineme motouzem a zprudka osmažíme po všech stranách na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli nahrubo, česnek na plátky a restujeme spolu s roládou, přihodíme papriku, kterou prosmahneme, vše zalijeme vodou a dusíme. Mezitím si pokrájíme žampiony, zbylý sýr, kousek nakrájeného pórku a spolu s masoxem přidáme k roládě, osolíme, dusíme dál, aby se nám sýr rozpustil a žampiony podusili. Úplně nakonec zahustíme omáčku solamylem rozpuštěným ve vodě tolik, abychom měli dostatek omáčky.
Poznámka k receptu na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce: Kladla jsem si otázku, co k obědu a tohle mě napadlo i díky tomu, že jsem na zahradě sebrala žampiony a v lednici byl Camembert a vyšel z toho výborný oběd!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 20.07.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Plát vepřového na roládu(použila jsem kýtu), hořčice, 1/2 bílého pórku, 1 větší cibule, 1 celý sýr Camembert, žampiony, 2 stroužky česneku, 2 lžičky mleté červené papriky, 2 menší kyselé okurky(já dala kukuřici zavařenou jako okurky), 1/2 masoxu(nebo jiného vývaru), solamyl, olivový olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová roláda v camembertovo-žampionové omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|