|
Recept na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti
Recept na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová plec v omáčce výrazné chuti budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vepřové plece, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 konzervy loupaných rajčat, 2 hrstičky fazolek, 2 větší tvrdé a chrupavé kyselé okurky, zeleninový vývar, 200 ml husté zakysané smetany, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, sůl, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti
Recept na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti: Plec nakrájíme na menší řízečky které osolíme a mírně naklepeme, cibuli nakrájíme nahrubo, dáme jí smažit do hrnce na olej a až je sklovitá naskládáme i maso, přikryjeme, dusíme a otočíme na druhou stranu. Nejprve dusíme ve vlastní šťávě, až se nám dost vydusí přidáme rajčata z konzervy, nakrájené fazolky, okurky na půlkolečka a zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme a dusíme až bude maso měkké. Zatím si prošleháme v kysané smetaně s trochou vody mouku a vlijeme do omáčky, mícháme a necháme povařit tak 10 minut.
Poznámka k receptu na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti: Chtěla jsem něco pikantního, tak jsem vymyslela tento recept, který má opravdu docela vyjímečnou chuť, jak já říkám- až se mi stahovala tou chutí sanice! Vyzkoušejte a poznáte sami! Podávala jsem s rýží a dovedu si to představit s knedlíky, nebo těstovinami.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová plec v omáčce výrazné chuti, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 03.05.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g vepřové plece, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 konzervy loupaných rajčat, 2 hrstičky fazolek, 2 větší tvrdé a chrupavé kyselé okurky, zeleninový vývar, 200 ml husté zakysané smetany, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, sůl, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová plec v omáčce výrazné chuti,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová plec v omáčce výrazné chuti - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová plec v omáčce výrazné chuti
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|