|
Recept na Vepřová líčka na majoránce
Recept na Vepřová líčka na majoránce je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Vepřová líčka na majoránce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 gr vepřových líček, sůl, pepř, 1 cibule, 2 pol. lž. sádla, 500 ml vepřového vývaru, 2 pol. lž. hladké mouky, 1 dcl vody, majoránka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová líčka na majoránce
Recept na Vepřová líčka na majoránce: Očištěná líčka od blan rozkrojíme na dvě poloviny, osolíme a opepříme je. V pomalém hrnci při teplotě 140 st. orestujeme na rozehřátém sádle na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova, na ni vložíme líčka, osmažíme je ze všech stran dohněda a zalijeme vepřovým vývarem. Hrnec zapneme na pomalé vaření /100 st. na 4 hodiny/. Po třech hodinách do hrnce vlijeme hladkou mouku rozmíchanou ve vodě, řádně promícháme a přidáme majoránku. Po čtyřech hodinách je maso dokonale uvařeno, dochutíme dle své chuti.
Poznámka k receptu na Vepřová líčka na majoránce: Byla to moje vepřovolíčková premiéra, maso bylo neuvěřitelně šťavnaté a křehké, nic lepšího jsem poslední dobou nejedla.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová líčka na majoránce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 10.01.2015
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 700 gr vepřových líček, sůl, pepř, 1 cibule, 2 pol. lž. sádla, 500 ml vepřového vývaru, 2 pol. lž. hladké mouky, 1 dcl vody, majoránka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová líčka na majoránce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová líčka na majoránce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová líčka na majoránce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|