Recept na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Recept na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 ks kotlet bez kosti 1 lžíce sypkého česneku na marinádu 1 vejce 1 lžíce oleje 2 lžíce Francouzské hrubozrnné hořčice 3 lžíce sladké sojové omáčky 2 lžíce Solamylu 2 lžíce nasekané petržele a libečku 1 malá cibule nakrájená nadrobno Solamyl na obalení marinovaného masa olej na smažení sůl na dochucení na dip malá cibule nakrájená nadrobno lístky petržele a libečku nakrájené nadrobno bílý jogurt+čertovská omáčka v poměru 2:1 špetka soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Recept na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem: V míse ušleháme marinádu. Maso mírně naklepeme, na okrajích nařízneme a do každého plátku z obou stran vetřeme česnek. Plátky masa obalíme v marinádě, poskládáme do uzavíratelné nádobky a uložíme do lednice. Poté plátky masa osolíme, obalíme v Solamylu a pozvolna smažíme v rozehřátém oleji z každé strany 7minut. Mezitím umícháme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem.
Poznámka k receptu na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem: Improvizace ze surovin, které byly momentálně k dispozici :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 07.09.2014
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 5 ks kotlet bez kosti 1 lžíce sypkého česneku na marinádu 1 vejce 1 lžíce oleje 2 lžíce Francouzské hrubozrnné hořčice 3 lžíce sladké sojové omáčky 2 lžíce Solamylu 2 lžíce nasekané petržele a libečku 1 malá cibule nakrájená nadrobno Solamyl na obalení marinovaného masa olej na smažení sůl na dochucení na dip malá cibule nakrájená nadrobno lístky petržele a libečku nakrájené nadrobno bílý jogurt+čertovská omáčka v poměru 2:1 špetka soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
|
|