|
Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě
Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g vepřových jater ¾ hrnku solamylu ( nebo hladké mouky) 300 ml mléka 2 vejce 2 lžičky pálivé papriky nebo chilli omáčky 1 lžička sojové omáčky pepř sůl 150 g slaniny provensálské koření olivový olej( lžička).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě
Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě: Na těstíčko si v misce smícháme solamyl / hladkou mouku /s pálivou paprikou nebo s chilli omáčkou, sojovou omáčkou, přidáme mléko, nasekanou nebo nadrobno pokrájenou slaninu, provensálské koření, 2 vejce, lžičku olivového oleje, sůl, dobře promícháme a dáme na hodinu do chladu. Játra omyjeme, osušíme, pokrájíme na větší plátky. Takto připravená játra namáčíme v těstíčku se slaninou. Troubu rozehřejeme a vložíme do ní plech s olejem. Jakmile se olej na plechu rozehřeje, vložíme na něj plátky jater, namočené v pikantním těstíčku. Smažíme dozlatova na 180 stupňů. Podáváme s gratinovanými bramborami a se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě: Těstíčko by mělo mít konzistenci o něco hustší, než je palačinkové těsto.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 02.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 750 g vepřových jater ¾ hrnku solamylu ( nebo hladké mouky) 300 ml mléka 2 vejce 2 lžičky pálivé papriky nebo chilli omáčky 1 lžička sojové omáčky pepř sůl 150 g slaniny provensálské koření olivový olej( lžička)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|