RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě, recepty Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě, Vepřová, játra, ohnivém, , t


Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě

Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
750 g vepřových jater ¾ hrnku solamylu ( nebo hladké mouky) 300 ml mléka 2 vejce 2 lžičky pálivé papriky nebo chilli omáčky 1 lžička sojové omáčky pepř sůl 150 g slaniny provensálské koření olivový olej( lžička).

Vepřová játra v ohnivém  těstíčkovém obalu,  zapečená v troubě
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě

Recept na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě:
Na těstíčko si v misce smícháme solamyl / hladkou mouku /s pálivou paprikou nebo s chilli omáčkou, sojovou omáčkou, přidáme mléko, nasekanou nebo nadrobno pokrájenou slaninu, provensálské koření, 2 vejce, lžičku olivového oleje, sůl, dobře promícháme a dáme na hodinu do chladu. Játra omyjeme, osušíme, pokrájíme na větší plátky. Takto připravená játra namáčíme v těstíčku se slaninou. Troubu rozehřejeme a vložíme do ní plech s olejem. Jakmile se olej na plechu rozehřeje, vložíme na něj plátky jater, namočené v pikantním těstíčku. Smažíme dozlatova na 180 stupňů. Podáváme s gratinovanými bramborami a se zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě:
Těstíčko by mělo mít konzistenci o něco hustší, než je palačinkové těsto.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 02.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 750 g vepřových jater ¾ hrnku solamylu ( nebo hladké mouky) 300 ml mléka 2 vejce 2 lžičky pálivé papriky nebo chilli omáčky 1 lžička sojové omáčky pepř sůl 150 g slaniny provensálské koření olivový olej( lžička)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist