|
Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice
Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg vepřových jater tuk 1 cibule 4-6 nakrájených hřibů(nemáme-li čerstvé,ani sušené,můžou být žampiony ve sl.nálevu bez nálevu) 2 rajčata zbavená slupek 1 zelená paprika 1 kl celého kmínu 1 balení Gustoso-Fix goulash(Kaufland do 10,-kč) 1 pl libečku(nemusí být) hrst nakrájené natě jarní cibulky,nebo zelená část pórku sůl,pepř na dochucení hotového pokrmu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice
Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice: Opláchnutá vepřová játra nakrájíme na plátky a po stranách nařízneme,aby se nám při úpravě moc nekroutila. Cibuli nakrájíme nadrobno na tuku zpěníme,vložíme játra a zprudka opečeme. Přidáme na plátky nakrájené hříbky,na čtvrtky nakrájená rajčata a na proužky nakrájenou papriku.Promícháme a přiklopíme pokličkou.Jakmile vše pustí šťávu,vmícháme v O,5 l vody rozmíchaný Fix,přivedeme k varu a pak na mírném ohni podusíme doměkka. Do hotového pokrmu přidáme je-li třeba koření,pak libeček a zelenou nať. Podáváme s rýží,knedlíkem,těstovinami aj Jako příloha se hodí okurkový,rajčatový,zeleninový salát.
Poznámka k receptu na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice: Je to rychlé a finančně nenáročné jídlo.Pokud budete vařit z většího množství,dá se druhý den do pokrmu přimíchat zakysaná smetana a máte zase něco jiného :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 12.10.2010
- Počet porcí: 4-5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1/2 kg vepřových jater tuk 1 cibule 4-6 nakrájených hřibů(nemáme-li čerstvé,ani sušené,můžou být žampiony ve sl.nálevu bez nálevu) 2 rajčata zbavená slupek 1 zelená paprika 1 kl celého kmínu 1 balení Gustoso-Fix goulash(Kaufland do 10,-kč) 1 pl libečku(nemusí být) hrst nakrájené natě jarní cibulky,nebo zelená část pórku sůl,pepř na dochucení hotového pokrmu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|