|
Recept na Vepřová gyrosová roláda z PH
Recept na Vepřová gyrosová roláda z PH je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová gyrosová roláda z PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vhodný vepřový plát masa(měla jsem kýtu) 4 vrchní velké listy kapusty 4 mini rajčátka 1 větší cibule+1menší 1 vejce uvařené natvrdo 50 g nivy 50 g eidamu 1 malý rajčatový protlak koření na Gyros pár lžic oleje jíška(nebo solamyl, Sosenfix) sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová gyrosová roláda z PH
Recept na Vepřová gyrosová roláda z PH: Z masa si připravíme pěkný plát, mírně ho naklepeme, osolíme z obou stran a vnitřní stranu potřeme rajčatovým protlakem. Pak si do misky dáme nadrobno nakrájená rajčátka a menší cibuli, sýry a vejce nastrouháme na hrubých slzičkách, promícháme a natřeme po celém plátu, nakonec vyložíme kapustovými listy, u nichž jsme vykrájeli tvrdý střed a ukrojili spodní 1/3 listu, aby byly měkké. Zarolujeme na tvar rolády a zpevníme nití, provázkem, nebo použijeme kovové spony. Do PH dáme pár lžic oleje, na něj větší cibuli nakrájenou na proužky a pak položíme připravenou roládu, kterou nejprve ze všech stran posypeme Gyrosem a zalijeme vodou tolik, kolik kdo chce mít šťávy(já podlila dost, máme rádi hodně šťávy) a osolíme, pomalíme na High 3 a 1/2 hodiny, vypneme, roládu si dáme na prkénko, odstraníme nitě a nakrájíme na plátky, šťávu si na sporáku upravíme, můžeme přidat vývar, dosolit a zahustíme, jak jsme zvyklí (použila jsem Sosenfix)a nebo nezahušťujeme, chceme-li jí jen málo. Můžeme servírovat!
Poznámka k receptu na Vepřová gyrosová roláda z PH: Roládu v PH jsem dělala prvně, s nádivkou jsem improvizovala, aby byla jiná, než ty, co tu jsou a sklidila jsem úspěch. Podávala jsem s rýží, zítra budou těstoviny, nebo bramborové knedlíky-uvidím, co se mi bude chtít dělat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová gyrosová roláda z PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 07.01.2013
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vhodný vepřový plát masa(měla jsem kýtu) 4 vrchní velké listy kapusty 4 mini rajčátka 1 větší cibule+1menší 1 vejce uvařené natvrdo 50 g nivy 50 g eidamu 1 malý rajčatový protlak koření na Gyros pár lžic oleje jíška(nebo solamyl, Sosenfix) sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová gyrosová roláda z ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová gyrosová roláda z PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová gyrosová roláda z PH
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|