Recept na Venkovské italské kuře
Recept na Venkovské italské kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Venkovské italské kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g kuřecích stehenních řízků řapíkatý celer - 3 řapíky 2 mrkve 1 větší cibule 4 stroužky česneku 6 oloupaných zralých rajčat bazalka několik lístků celerové natě sůl pepř olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Venkovské italské kuře
Recept na Venkovské italské kuře: Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso zprudka opečeme. Vyjmeme ho z pánve a osmahneme na ni nakrájenou cibuli, mrkev, celer a plátky česneku. Vrátíme maso, osolíme, opepříme, přidáme rajčata / v zimě je lepší použít konzervu loupaných / a dusíme doměkka. Krátce před koncem přidáme celerové lístky. Na závěr posypeme bazalkou a už nevaříme.
Poznámka k receptu na Venkovské italské kuře: Doporučuji podávat s polentou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Venkovské italské kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 16.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 600 g kuřecích stehenních řízků řapíkatý celer - 3 řapíky 2 mrkve 1 větší cibule 4 stroužky česneku 6 oloupaných zralých rajčat bazalka několik lístků celerové natě sůl pepř olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na venkovské italské kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Venkovské italské kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Venkovské italské kuře
|
|