Recept na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou
Recept na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 uzený hovězí jazyk 300ml smetany 3PL másla 3PL hladké mouky 500ml masového vývaru 40g oloupaných mandlí 30g nastrouhaného křenu 2PL cukr citrónová šťáva sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou
Recept na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou: Jazyk uvaříme. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Osolíme a za stálého míchání přiléváme vývar. Necháme asi 20 minut povařit, dokud omáčka dostatečně nezhoustne. Pak zalijeme smetanou, podle chuti dosolíme, přidáme cukr a citrónovou šťávu. Přidáme křen přivedeme k varu a odstavíme z ohně. Mandle opražíme na suché pánvi. Omáčku podáváme s uvařeným uzeným jazykem, Karlovarským knedlíkem a posypané opraženými mandlemi.
Poznámka k receptu na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou: ach bóže, ach bóže... paráda
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 16.04.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 1 uzený hovězí jazyk 300ml smetany 3PL másla 3PL hladké mouky 500ml masového vývaru 40g oloupaných mandlí 30g nastrouhaného křenu 2PL cukr citrónová šťáva sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzený jazyk s křeno-mandlovou omáčkou
|
|