|
Recept na Uzené maso, jako lahůdka
Recept na Uzené maso, jako lahůdka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Uzené maso, jako lahůdka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kus uzeného masa(byla krkovice), 1 cibule, 6 neloupaných stroužků česneku, trošku octa, trošku cukru, 250 ml světlého piva, 10 hřebíčků, lžička Solamylu(nemusí být), voda..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené maso, jako lahůdka
Recept na Uzené maso, jako lahůdka: Uzené maso si opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem. Pak si nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným česnekem obsypeme maso a zalijeme pivem, jen okolo, ne na maso!! Dáme péct do vyhřáté trouby tak na 160st.,pečeme pomalu a po 40 minutách přelijeme celé maso výpekem, v trošce vody rozmícháme Solamyl a nalijeme pod maso do šťávya cvrnkneme do ní ocet na dochucení, šťáva nám vytvoří takové dobré skoroželé. Kdo ho nechce, Solamyl vynechá. Pak ještě 20 minut dopékáme, vyndáme hřebíčky a krájíme na plátky. Nesolíme!!
Poznámka k receptu na Uzené maso, jako lahůdka: Někde jsem kdysi četla, že uzené s hřebíčkem je moc dobré, tak jsem to vyzkoušela a ostatní jsem dělala podle sebe.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené maso, jako lahůdka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 23.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Kus uzeného masa(byla krkovice), 1 cibule, 6 neloupaných stroužků česneku, trošku octa, trošku cukru, 250 ml světlého piva, 10 hřebíčků, lžička Solamylu(nemusí být), voda.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené maso, jako lahůdka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené maso, jako lahůdka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené maso, jako lahůdka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|