Recept na Turnedo Negro
Recept na Turnedo Negro je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Turnedo Negro budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí entercote(vysoký roštěnec) nebo rump (kýta)- 200g olivový olej- 1 lžička rybí omáčka- 1 lžička ústřicová omáčka 1 PL tmavá sojová omáčka 1 PL máslo- plátek švestkové víno- 2 PL.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Turnedo Negro
Recept na Turnedo Negro: Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky( 2mm ) velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem, po minutě opékání maso otočíme přidáme plátek másla, rybí omáčku, ústřicovou omáčku a sojovou omáčku, necháme lehce opéct a podlijeme vínem. Přiklopíme pokličkou a necháme dojít pár minut bez zdroje tepla. Podáváme s bagetkou nebo tousty.
Poznámka k receptu na Turnedo Negro: Před podáváním můžete lehce posolit ale není třeba, omáčky maso osolí dostatečně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Turnedo Negro, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 16.04.2011
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí entercote(vysoký roštěnec) nebo rump (kýta)- 200g olivový olej- 1 lžička rybí omáčka- 1 lžička ústřicová omáčka 1 PL tmavá sojová omáčka 1 PL máslo- plátek švestkové víno- 2 PL
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na turnedo negro,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Turnedo Negro - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Turnedo Negro
|
|