|
Recept na Toskánská cizrnová polévka
Recept na Toskánská cizrnová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Toskánská cizrnová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 lžíce olivového oleje 4 stroužky česneku 2 velké mrkve, na 1 cm kolečka 2 řapíkaté celery, na 2 cm kousky 1 cibule, na 1/4 1 konzerva cizrny, slité nebo 300 g uvařené cizrny 1 lžička soli pepř 1 litr kuřecího vývaru 500 g sterilovaných rajčat 2 snítky rozmarýnu (cca 5-10 cm dlouhé) 1 bobkový list hrst čerstvé bazalky mozzarella.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Toskánská cizrnová polévka
Recept na Toskánská cizrnová polévka: 1) Suroviny z prvního sloupce dáme péct do trouby, vyhřáté na 200°C, na 30 minut. Po každých 10 minutách směs promícháme. 2) Přivedeme k varu vývar s rajčaty, rozmarýnem a bobkovým listem. Přidáme upečenou směs z trouby a vaříme 45 minut pod poklicí na mírném ohni. Poté vyndáme snítky rozmarýnu a bobkový list a přidáme bazalku. Polévku rozmixujeme, dochutíme a můžeme podávat s plátky mozzarelly.
Poznámka k receptu na Toskánská cizrnová polévka: spagetka: Kdyby bylo jmeno polevky "Cizrnova polevka se zeleninou" ani bych nedutala. Toskanska cizrnova polevka je opravdu neco jineho. Nejaka varianta jiste existuje, treba se serviruje s osmazenym chlebem ci krevetami (fatasticka), nebo se do ni zavari testoviny, tez do zakladu se muze osmazit pancetta. Toto mi pripada jako rajska polevka s cizrnou, coz bych brala a pak by i ta mozzarella mela "mozna" vyznam. Ovsem ne v Toskansku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Toskánská cizrnová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aadulka
- Datum vložení: 27.08.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 lžíce olivového oleje 4 stroužky česneku 2 velké mrkve, na 1 cm kolečka 2 řapíkaté celery, na 2 cm kousky 1 cibule, na 1/4 1 konzerva cizrny, slité nebo 300 g uvařené cizrny 1 lžička soli pepř 1 litr kuřecího vývaru 500 g sterilovaných rajčat 2 snítky rozmarýnu (cca 5-10 cm dlouhé) 1 bobkový list hrst čerstvé bazalky mozzarella
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na toskánská cizrnová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Toskánská cizrnová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Toskánská cizrnová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|