RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě, recepty Telecí líčka v ovocné marinádě, Telecí, líčka, ovocné, marinádě


Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě

Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Telecí líčka v ovocné marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g telecích líček 2 lžíce oleje 1 kostka zeleninového bujónu slabá lžička Solamylu rozmíchaná v troše studené vody silnější plátek másla sůl na dochucení na marinádu budeme potřebovat 330 ml piva Frisco s brusinkovou příchutí 50 g kořene zázvoru/polovinu prolisujeme,polovinu nakrájíme na úzké nudličky 3 velké prolisované stroužky česneku 4 lžíce Worcesteru 3 lžíce Sojové sladké omáčky 4 lžíce sušených brusinek 2 lžíce kuliček červeného pepře.

Telecí líčka v ovocné marinádě
Zvětšit obrázek

Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě

Recept na Telecí líčka v ovocné marinádě:
Líčka opláchneme a osušíme. Pokud je potřeba, ještě je dočistíme, případně překrojíme a malinko paličkou na maso naklepeme. Do hlubší uzavíratelné nádoby dáme suroviny na marinádu a vidličkou dobře prošleháme. Přidáme připravené maso, uzavřeme víkem a nejlépe přes noc dáme do lednice marinovat. Do hrnce na rozehřátý olej dáme ze všech stran zatáhnout z marinády osušené maso. Podlijeme marinádou, rozdrobíme bujón a slabým varem dusíme doměkka. Pokud budeme připravovat v papiňáku, od natlakování hrnce dusíme 30minut. Měkké maso vyndáme stranou a uchováme v teple. Šťávu zahustíme solamylovou záklechtkou, přidáme máslo na zjemnění a ještě 2minuty necháme provařit. Podle potřeby dochutíme solí a podáváme s rýží. Podle toho, jak jsou líčka na výšku silná můžeme servírovat nakrájená na plátky, nebo v celých kouscích.

Poznámka k receptu na Telecí líčka v ovocné marinádě:
Manžel koupil krásné maso, ze kterého nebyl ani kousínek na ořez. V lednici jsem měla zázvor na čaj a manžel 2brusinkové pivka. Tak jsem mu jedno uzmula a opět zaexperimentovala:-) Moc jsme si pochutnali, snad se recept bude líbit i Vám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Telecí líčka v ovocné marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 15.06.2014
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 600 g telecích líček 2 lžíce oleje 1 kostka zeleninového bujónu slabá lžička Solamylu rozmíchaná v troše studené vody silnější plátek másla sůl na dochucení na marinádu budeme potřebovat 330 ml piva Frisco s brusinkovou příchutí 50 g kořene zázvoru/polovinu prolisujeme,polovinu nakrájíme na úzké nudličky 3 velké prolisované stroužky česneku 4 lžíce Worcesteru 3 lžíce Sojové sladké omáčky 4 lžíce sušených brusinek 2 lžíce kuliček červeného pepře
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na telecí líčka v ovocné marinádě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Telecí líčka v ovocné marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Telecí líčka v ovocné marinádě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist