RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Steak pana Krkovičky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Steak pana Krkovičky, recepty Steak pana Krkovičky, Steak, pana, Krkovičky


Recept na Steak pana Krkovičky

Recept na Steak pana Krkovičky je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Steak pana Krkovičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků vepřové krkovičky 1 hermelín 10 dkg krájené anglické slaniny 1 vanička hovězího vývaru od Vitany sůl, pepř, grilovací koření 4-6 stroužků česneku 1 velká cibule olej voda + solamyl.

Steak pana Krkovičky
Zvětšit obrázek

Recept na Steak pana Krkovičky

Recept na Steak pana Krkovičky:
Maso na okrajích nařízneme a naklepeme. Z obou stran lehce posolíme, posypeme grilovacím kořením a dle chuti ještě pepřem. Česnek nakrájíme na plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme olej. Lehce osmahneme polovinu česneku a polovinu cibule. Přidáme maso a zprudka z obou stran opečeme. Vyjmeme a maso dáme do pekáčku, přilijeme i výpek z pánvičky. Plátky posypeme zbylým česnekem a cibulí, zalijeme polovinou připraveného vývaru. Dáme do trouby a dusíme, průběžně podléváme zbylým vývarem. Když je maso měkké (cca 30 min. při 200° - pouze orientačně) vyndáme ho na chvíli z pekáčku. Vzniklou šťávičku lehce zahustíme solamylem. Maso vrátíme zpět do omáčky, na něj položíme plátek anglické slaniny a plátek hermelínu. Vrátíme zpět do trouby a dopékáme (možno horkým vzduchem, pokud máme), než se slaninka opeče a hermelín rozpustí. Podáváme s různě upravenými bramborami - hranolky, americké, šťouchané, vařené ... či dle chuti...

Poznámka k receptu na Steak pana Krkovičky:
Název jídla jsem dala podle toho, že jsem se pokoušela napodobit jídlo z restaurace, které nám moc chutnalo ...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak pana Krkovičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Montanka
  • Datum vložení: 07.05.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 6 plátků vepřové krkovičky 1 hermelín 10 dkg krájené anglické slaniny 1 vanička hovězího vývaru od Vitany sůl, pepř, grilovací koření 4-6 stroužků česneku 1 velká cibule olej voda + solamyl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak pana krkovičky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak pana Krkovičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak pana Krkovičky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist