|
Recept na Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Recept na Šťavnaté "aztécké" karbanátky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Šťavnaté "aztécké" karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mletého vepřového masa 2 pl koření Aztécký poklad 2 pl solamylu 3 pl orientální hořčice 1 kl drceného kmínu 1 cibule olej na smažení kolečka cibule na ozdobení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Recept na Šťavnaté "aztécké" karbanátky: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami. Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu. Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7minut z každé strany. Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Šťavnaté "aztécké" karbanátky: Tyto karbanátky jsou velice chutné. Pokud je usmažíme večer a budeme jíst až druhý den, nic se neděje, jsou zaležené a ještě chutnější, než konzumované ihned po usmažení. Receptů na karboše je tady spousta, tak přidávám další dobrý do dlouhé řady:-) Vyráběla jsem minulý měsíc, ale někde se mi v PC zatoulaly fotky, které jsou s bleskem a nic moc a našla jsem je až dnes.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnaté "aztécké" karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 09.05.2012
- Počet porcí: 8 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g mletého vepřového masa 2 pl koření Aztécký poklad 2 pl solamylu 3 pl orientální hořčice 1 kl drceného kmínu 1 cibule olej na smažení kolečka cibule na ozdobení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnaté "aztécké" karbanátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnaté "aztécké" karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnaté "aztécké" karbanátky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|