|
Recept na Srnčí játra po tyrolsku
Recept na Srnčí játra po tyrolsku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Srnčí játra po tyrolsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg jater smetana na vaření kořenová zelenina ( po 1 ks mrkev, petržel a 1/2 celeru ) lžíce másla vývar ( použila jsem Masox) celý a ml. pepř nové koření tymián bobkový list slanina mléko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Srnčí játra po tyrolsku
Recept na Srnčí játra po tyrolsku: Očistěná játra vložíme na 2 hodiny do mléka, potom je vyjmeme, osušíme a protáhneme slaninou, opepříme a dáme dusit na máslo a osmaženou zeleninu. Přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián. Zalijeme vývarem z kostí a dusíme do měkka. Měkká játra vyjmeme, nakrájíme na tenké plátky a dáme na mísu. Do šťávy přidáme 1/4 litru smetany, ve které rozkvedláme 2 lžíce hladké mouky, hodně povaříme, přecedíme a hotová játra podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Srnčí játra po tyrolsku: Veronika.Hrozna: Samozřejmě :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí játra po tyrolsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hemriettas
- Datum vložení: 20.01.2013
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 kg jater smetana na vaření kořenová zelenina ( po 1 ks mrkev, petržel a 1/2 celeru ) lžíce másla vývar ( použila jsem Masox) celý a ml. pepř nové koření tymián bobkový list slanina mléko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí játra po tyrolsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí játra po tyrolsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí játra po tyrolsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|