Recept na Špíz šavlička
Recept na Špíz šavlička je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Špíz šavlička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové maso Trošku kuřecího masa Paprika barevná Slanina Klobáska Cibule Žampiony - množství dle uvážení Marináda: 3 lžíce sojové omáčky 1 dcl bílého vína 1 lžička anýzu 3 stroužky česneku 2 lžičky medu sůl Olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špíz šavlička
Recept na Špíz šavlička: Maso nakrájíme na menší kousky a naložíme do marinády minimálně na hodinu (když je čas tak klidně 24 hodin). Na jehlice střídavě napícháme všechny suroviny. Do pekáčku vložíme špízy a dáme péci na střední teplotu asi na 25 minut. Po celou dobu často poléváme zbytkem nálevu, aby maso zůstalo šťavnaté. Podáváme s hranolkami nebo bramborami. Dobrou chuť :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špíz šavlička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Semy.cz (Martina Beneová)
- Datum vložení: 15.01.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřové maso Trošku kuřecího masa Paprika barevná Slanina Klobáska Cibule Žampiony - množství dle uvážení Marináda: 3 lžíce sojové omáčky 1 dcl bílého vína 1 lžička anýzu 3 stroužky česneku 2 lžičky medu sůl Olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špíz šavlička,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špíz šavlička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špíz šavlička
|
|