|
Recept na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem
Recept na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g špaget 7 větších rajčat 2 velké červené papriky 260g konzerva sekaných rajčat 3 PL rajčatového pyré 1 fenykl 2 mrkve 1 cibule 3 stroužky česneku čerstvě drcené chilli vločky 1 KL fenyklových semínek 1 KL cukru 1,5 dcl zeleninového vývaru hrst čerstvé nasekané bazalky pravé sůl olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem
Recept na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem: 1.Cibuli, fenykl a mrkev očistíme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a také nakrájíme. Česnek rozmáčkneme nožem a nasekáme najemno. 2. Na olivovém oleji necháme rozvonět česnek, přidáme mrkev, cibuli a fenykl a cca 10 minut opékáme na mírném plameni. Pak přidáme nasekaná rajčata, rajčata z plechovky, semínka fenyklu a rajčatové pyré. Podlejeme vývarem a 15 minut vaříme. Na závěr přidáme lžičku cukru, nasekanou bazalku a dochutíme solí a chilli vločkami. Vše nahrubo posekáme tyčovým mixerem 3. Papriky potřeme olivovým olejem a pečeme v troubě na 250°C (horkovzduch-gril) tak dlouho, dokud není cca 60% vrchní slupky černé. Papriky vyndáme, dáme do mikrotenového sáčku a necháme chvíli zapařit. Zbavíme je slupky a jádřince a nakrájíme na proužky. Přidáme je k rajčatové směsi. 4. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu, slejeme a promícháme se zeleninovou směsí.
Poznámka k receptu na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem: Máš to moc hezky popsanéJá bych si určitě pochutnala,mňam
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nikina
- Datum vložení: 25.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 500g špaget 7 větších rajčat 2 velké červené papriky 260g konzerva sekaných rajčat 3 PL rajčatového pyré 1 fenykl 2 mrkve 1 cibule 3 stroužky česneku čerstvě drcené chilli vločky 1 KL fenyklových semínek 1 KL cukru 1,5 dcl zeleninového vývaru hrst čerstvé nasekané bazalky pravé sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|