|
Recept na Špagetový nákyp
Recept na Špagetový nákyp je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Špagetový nákyp budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g špaget, sůl, olej, pórek, 4 rajčata, 4 žampióny, 100 g eidamu, 4 vejce, 400 ml mléka, špetka muškátového oříšku,100 g šunky nakrájené nadrobno, máslo na vytření pekáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagetový nákyp
Recept na Špagetový nákyp: 1. Špagety uvaříme v osolené vodě, přecedíme 2. Pórek nakrájíme na kolečka, žampióny na plátky a podusíme spolu na pánvi na trošce oleje 3. Rajčata nakrájíme na kolečka, sýr nastrouháme, vejce rozšleháme v mléce se solí a kořením 4. Do pekáčku dáme 1/3 špaget, rozložíme směs pórku a žampiónů, zalejeme 1/3 mléka s vejci, posypeme šunkou, na ni další třetinu špaget, rajčata, opět třetinu mléka, zbytek špaget, mléka, posypeme sýrem a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů do zezlátnutí. V případě, že nám povrch příliš zhnědne, přikryjeme ho alobalem.
Poznámka k receptu na Špagetový nákyp: Zeleninu můžeme volit podle chuti a stavu ledničky :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagetový nákyp, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: xanny
- Datum vložení: 10.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 250 g špaget, sůl, olej, pórek, 4 rajčata, 4 žampióny, 100 g eidamu, 4 vejce, 400 ml mléka, špetka muškátového oříšku,100 g šunky nakrájené nadrobno, máslo na vytření pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagetový nákyp,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagetový nákyp - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagetový nákyp
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|