|
Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou
Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
½ špagetovej dyne Na omáčku : 400 g bravčového stehna ( môže byť aj kuracina ), 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, po ½ červenej, zelenej a žltej papriky ( nie je podmienkou farebnosť ), 1 paradajka, 1 kávová lyžička garam masala ( podľa chuti môže byť aj viac ), 1 lyžička solamylu, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou
Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou: Špagetovú dyňu ( celú a neošúpanú ) dáme do vody do tlakového hrnca variť ( vody treba len toľko, aby sa za čas varenia nevyparila úplne ), od začiatku syčania ventilu 15 min. Potom hrniec odstavíme a necháme tak, neotvárame ho. Medzitým si urobíme omáčku : Na oleji orestujeme nahrubo narezanú cibuľu, pridáme na rezance narezané mäso a oparíme, kým sa nezatiahne. Potom pridáme prelisovaný cesnak, osolíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme 10 minút. Vložíme na rezance narezané papriky a na kocky narezanú paradajku. Ak treba, ešte podlejeme, aby sme mali omáčku. Podusíme ešte 10 minút. Nakoniec zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom a necháme prejsť varom. Kým sa omáčka dovára, rozrežeme špagetovú dyňu na polovicu, vyberieme jadierka a vidličkou dyňu vyšpagetujeme ( vidličkou škrabeme po dužine po celej dĺžke, urobia sa nám krásne špagety ). Horúce „špagety“ dáme hneď na taniere a prelejeme omáčkou. Ihneď podávame.
Poznámka k receptu na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou: Garam masala robím podľa tohto receptu : http://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masala...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 25.11.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: ½ špagetovej dyne Na omáčku : 400 g bravčového stehna ( môže byť aj kuracina ), 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, po ½ červenej, zelenej a žltej papriky ( nie je podmienkou farebnosť ), 1 paradajka, 1 kávová lyžička garam masala ( podľa chuti môže byť aj viac ), 1 lyžička solamylu, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|