|
Recept na Sójová „čína“ s játry a masem
Recept na Sójová „čína“ s játry a masem je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Sójová „čína“ s játry a masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100g připraveného sójového masa 200g libového masa (kuřecí/vepřové) 200g jater (kuřecí/vepřové) 1 větší pórek 50 ml oleje 2 celá vejce 3 lžičky kari 2 lžičky soli ½ lžičky chilli (dle chuti) 2 lžíce sojové omáčky 1 lžíce maggi 1 lžíce worcesteru 1 lžíce solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sójová „čína“ s játry a masem
Recept na Sójová „čína“ s játry a masem: Postup: Játra a maso nakrájíme na menší kousky, pórek na půlkolečka, naházíme do větší misky, přidáme připravené sójové kostky/nudličky a promícháme. Ostatní ingredience smícháme ve větším hrnku, vlijeme k masu a důkladně promícháme. Uložíme do ledničky (minimálně na den, ideálně na 2 nebo víc,), čím déle bude v lednici, tím víc se chutě vsáknou do masa i do soji (po 2-3 dnech v lednici krom trochu jiného vzhledu téměř není poznat co je maso a co sója – ideální pro většinu chlapů, aby blbě neremcali ;o) ) Smažíme na kapce oleje (na pánvi s nepřilnavou úpravou bez oleje), mírně podléváme a jakmile je vepřové měkké, necháme vodu téměř vyvařit (podle toho jakou přílohu chystáme) a můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Sójová „čína“ s játry a masem: Příprava sojových kostek: V menším hrnci přivedeme k varu cca ½ litru vody, vhodíme kostku masoxu a sojové kostky, vaříme pod pokličkou cca 15-20 minut, pak odklopíme, za občasného zamíchání necháme vodu úplně vyvařit a mírně orestujeme. (Ideálně necháme do druhého dne vychladnout, poté můžeme zpracovat na jakékoli jídlo se sojovým masem)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sójová „čína“ s játry a masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Stormy
- Datum vložení: 10.10.2012
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 100g připraveného sójového masa 200g libového masa (kuřecí/vepřové) 200g jater (kuřecí/vepřové) 1 větší pórek 50 ml oleje 2 celá vejce 3 lžičky kari 2 lžičky soli ½ lžičky chilli (dle chuti) 2 lžíce sojové omáčky 1 lžíce maggi 1 lžíce worcesteru 1 lžíce solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sójová „čína“ s játry a masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sójová „čína“ s játry a masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sójová „čína“ s játry a masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|