|
Recept na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena
Recept na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g sušenek (např. Bebe dobré ráno) 150 g másla 250 g tvarohu 1 pomazánkové máslo bez příchuti 4 lžíce moučkového cukru 1 vanilkový cukr 1 lžíce rumu poleva: 125 g Omegy - ztužený rostlinný tuk 3 lžíce kakaa 5 lžic moučkového cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena
Recept na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena: Sušenky podrtíme v robotu nebo jemně roztlučeme plochou stranou paličky na maso. Přidáme změklé máslo a vytvoříme kompaktní hmotu. Směs rovnoměrně natlačíme na dno dortové formy a vložíme na 30 minut do mrazáku. Mezitím dohladka prošleháme tvaroh, pomazánkové máslo, cukry a rum. Krém můžeme dosladit podle vlastní chuti, jen je třeba mít na paměti, že sušenky v korpusu i kakaová poleva jsou velmi sladké. Na ztuhlý sušenkový korpus rozetřeme krém, zakryjeme talířem a uložíme do ledničky minimálně na 4 hodiny, v optimálním případě do druhého dne. Ve vodní lázni rozpustíme Omegu, cukr a kakao do hladké tekutiny. Horkou polevou polijeme povrch studeného moučníku, krouživým pohybem formou rovnoměrně rozlijeme a vrátíme do ledničky ztuhnout. Krájíme a podáváme vychlazené.
Poznámka k receptu na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena: Dcera mi ze školy v přírodě přivezla zpátky šest balení Bebe dobré ráno, neotevřené, ovšem značně podrcené. Bylo mi líto je vyhodit, tak jsem vymyslela tento jednoduchý koláček. Jeho varianty tu jsou, ale tato se mi zdá nejsnadnější, proto ho vkládám pro inspiraci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 09.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 300 g sušenek (např. Bebe dobré ráno) 150 g másla 250 g tvarohu 1 pomazánkové máslo bez příchuti 4 lžíce moučkového cukru 1 vanilkový cukr 1 lžíce rumu poleva: 125 g Omegy - ztužený rostlinný tuk 3 lžíce kakaa 5 lžic moučkového cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na snadný tvarohový moučník typu míša - zastudena,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Snadný tvarohový moučník typu Míša - zastudena
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|