Recept na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech
Recept na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500gr kuřecích jater 1 cibule 3 žampiony 1 smetana na vaření 12% 2 pol. lžíce hladké mouky koření Omage Reny /hříbková příchuť do omáček/ sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech
Recept na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech: Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji. Játra opereme a nakrájíme na menší kousky, vložíme na cibuli a počkáme, až se játra zatáhnou a pustí šťávu. Přidáme na malé kousky nakrájené žampiony a dusíme doměkka. Okořeníme Omage kořením a osolíme. Podlijeme vodou podle potřeby. Zátěrku si připravíme tak, že smícháme hladkou mouku s 1 dcl studené vody dohladka. Do hrnce nalijeme smetanu a zatřeme zátěrkou. Necháme projít varem a můžeme podávat, jako příloha se hodí dušená rýže.
Poznámka k receptu na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech: http://www.renykoreni.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 12.03.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500gr kuřecích jater 1 cibule 3 žampiony 1 smetana na vaření 12% 2 pol. lžíce hladké mouky koření Omage Reny /hříbková příchuť do omáček/ sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanová kuřecí játra dušená na žampionech,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanová kuřecí játra dušená na žampionech
|
|