|
Recept na Sladké sendviče 2
Recept na Sladké sendviče 2 je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - drobné pečivo.
K přípravě Sladké sendviče 2 budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g rostlinného tuku Hera, 100 g moučkového cukru, 8 ks vaječných žloutků, 120 g hladké mouky, 40 g lískových ořechů, 100 g mléčne čokoládové polevy, 3 lžíce sezamových semínek, sekané pistácie (nesolené) na posypání náplň : 100 g rostlinného tuku Hera, 50 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 3 lžíce vaječného likéru, 3 ks kiwi, 5 ks větších jahod.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sladké sendviče 2
Recept na Sladké sendviče 2: Heru nakrájíme na malé kousky a necháme při pokojové teplotě změknout. Přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Za stálého šlehání přidáváme žloutky a nakonec přidáme prosátou mouku s jemně nastrouhanými oříšky. Těsto dáme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme malé kulaté piškotky. Pečeme je v předehřáté troubě při 180 °C asi 15 minut. Po upečení je necháme vychladnout a pak opatrně odtrhneme od papíru. Polevu rozehřejeme a piškotky do ní namočíme. Rozložíme je na pečicí papír a povrch poloviny piškotků posypeme sezamem nebo sekanými pistáciemi. Necháme ztuhnout. Kiwi oloupeme, jahody omyjeme a osušíme. Ideální je použít ovoce čerstvé, kiwi a jahody najdete v supermarketech po celý rok, i mimo sezónu. Oboje nakrájíme na plátky. Změklé máslo utřeme s moučkovým i vanilkovým cukrem do pěny, kterou pak ochutíme likérem. Spodní díl sendviče (neozdobený posypem) potřeme krémem, obložíme plátkem kiwi i jahody. Vrchní díl potřeme krémem a přilepíme na ovoce.
Poznámka k receptu na Sladké sendviče 2: internet
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sladké sendviče 2, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pomnenka (Ilona Suchánková)
- Datum vložení: 04.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Drobné pečivo
- Suroviny: 100 g rostlinného tuku Hera, 100 g moučkového cukru, 8 ks vaječných žloutků, 120 g hladké mouky, 40 g lískových ořechů, 100 g mléčne čokoládové polevy, 3 lžíce sezamových semínek, sekané pistácie (nesolené) na posypání náplň : 100 g rostlinného tuku Hera, 50 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 3 lžíce vaječného likéru, 3 ks kiwi, 5 ks větších jahod
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sladké sendviče 2,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sladké sendviče 2 - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sladké sendviče 2
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|