|
Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g krůtího masa 300 g vepřového libovějšího bůčku 1 ks sýra Romadur/100g 1 ks sýra Camembert/120g 2 lžičky Podravky/Vegety 6 lžíce Solamylu 7 lžic smetany,nebo mléka/pokud jsou sýry zralejší,dáme smetany o něco méně 1 vejce 1 cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra: Krůtí, vepřové maso a oba sýry nameleme(když namleté maso přejedeme mlýnkem ještě jednou,bude sekaná jemnější). Přidáme koření, vejce, smetanu, nadrobno nakrájenou cibuli, solamyl, důkladně promícháme a necháme v lednici alespoň hodinu odpočinout. Poté vytvarujeme 1 velkou šišku a vložíme ji do pekáče s trochou horké vody. Pekáč dáme do předehřáté trouby a necháme 10minut bez přikrytí péct na plný výkon(já mám plyn) Pak podlijeme cca 70ml horké vody, přiklopíme druhou částí pekáče a na poloviční výkon trouby pečeme 45minut. 15minut před koncem vrchní díl pekáče odstraníme, výkon trouby zesílíme na ¾ a dopečeme na kůrčičku za občasného přelití výpekem. Podáváme jako hlavní chod například se šťouchamými bramborami.Ale tato sekaná je velice chutná i druhý den postudenu, kdy se i lépe krájí, než čerstvě upečená.
Poznámka k receptu na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra: Nakládala jsem maso na grilovačku a protože ho bylo moc,tak jsem kousek krůtího a bůčku dala bokem.Přidala jsem k němu sýry, co mi zbyly(pro 2 to bylo málo,tak se alespoň zužitkovaly)a v závěru jsme si pochutnali na dobré šťavnaté sekané. Pokud jsou sýry ještě nedozrálé, je zapotřebí hotovou masovou směs trošku více naředit(mléko,smetana, nebo studená voda)Já jsem měla sýry už spíše přezrálé, navíc těsto odpočívalo od večera až do druhého dne, tak bylo akorát. Určitě to bude chutné i z jiného mletého masa.Už tady mám jeden“smradlavý“rcp z vepřového,tak Vám ho přidávám do podobných. http://www.toprecepty.cz/recept/32968-tvaruzkovo-s...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 28.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 400 g krůtího masa 300 g vepřového libovějšího bůčku 1 ks sýra Romadur/100g 1 ks sýra Camembert/120g 2 lžičky Podravky/Vegety 6 lžíce Solamylu 7 lžic smetany,nebo mléka/pokud jsou sýry zralejší,dáme smetany o něco méně 1 vejce 1 cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná“smradlavka“s více druhy sýra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|