|
Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů
Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Sekaná s náplní plněných žampiónů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 mladá jarní cibulka 4 stroužky česneku sůl, pepř, sypká červená paprika 600 g mletého masa 160 -180 g měkkého tvarohu 2 - 3 PL ostřejší hořčice nebo harissy kapary, naložená kapie, 6-8 žampiónů 1-2 vejce vývar strouhanka nebo solamyl na zahuštění.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů
Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů: Naťové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mleté maso smícháme s 2 PL strouhanky nebo škrobu, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř, vmícháme 1 PL ostřejší hořčice, 160 g měkkého tvarohu, 1 lžičku červené sypké papriky a vše promícháme. Mletou smíchanou hmotu položíme na fólii. Žampiony očistíme a necháme chvíli blanšírovat v horké vodě. Po ochlazení odkrojíme nožky žampionků /dáme si je stranou/ a kloboučky hub vytřeme hořčicí nebo harissou a naplníme pak kapary a proužky červené kapie. Takto naplněné žampiony položíme na plát mletého masa. Pomocí fólie svineme maso k volnému konci a takto připravenou masovou mletou rolku vložíme do vymaštěného pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě, ale pečeme zpočátku přikryté alobalem pod dobu cca 25 minut, po odstranění alobalu pak pečeme dál - ještě asi 35 minut pěkně zlatova a podléváme vývarem. Pečenou rolku vyjmeme. Výpek rozředíme vývarem a opatrně přidáme odkrojené nožky žampionů, naloženou kapii, kapary,hořčici a vše krátce zarestujeme. Poté sekanou pečeni vrátíme zpět. Chutná výborně s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná s náplní plněných žampiónů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 12.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1 mladá jarní cibulka 4 stroužky česneku sůl, pepř, sypká červená paprika 600 g mletého masa 160 -180 g měkkého tvarohu 2 - 3 PL ostřejší hořčice nebo harissy kapary, naložená kapie, 6-8 žampiónů 1-2 vejce vývar strouhanka nebo solamyl na zahuštění
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná s náplní plněných žampiónů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná s náplní plněných žampiónů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná s náplní plněných žampiónů
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|