Recept na Segedínský guláš V.
Recept na Segedínský guláš V. je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Segedínský guláš V. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Suroviny: 380 g krkovice s kostí 500 g vepřový minutkový bok 1 velká cibule 3/4 plechovky sterilovaného zelí mletá paprika sůl pepř drcený kmín 1 kostka Masoxu Vegeta Magi Hotová jíška tmavá 2 zakyslé smetany Voda Bobkový list, nové koření a celý pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedínský guláš V.
Recept na Segedínský guláš V.: Maso nakrájíme na kostky a vetřeme do něj sůl, pepř a kmín. Nakrájenou cibuli orestujeme do zlatohněda na oleji. Přidáme maso a necháme ze všech stran zatáhnout. Pak zasypeme paprikou chvíli orestujeme a zalijeme horkou vodou. Vaříme do změknutí masa. Mezitím si provaříme zelí z plechovky spolu s "divokým" kořením. Uvařené a scezené zelí přeneseme k masu. Zahustíme jíškou a dochutíme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu.
Poznámka k receptu na Segedínský guláš V.: Tajemství tohoto chutného guláše je v jeho řádném vychucení veškerým uvedeným kořením, použitím masa s odpovídajícím množstvím tuku a použitím dobrého kyselého zelí.. http://clupmi.blog.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedínský guláš V., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 18.10.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Suroviny: 380 g krkovice s kostí 500 g vepřový minutkový bok 1 velká cibule 3/4 plechovky sterilovaného zelí mletá paprika sůl pepř drcený kmín 1 kostka Masoxu Vegeta Magi Hotová jíška tmavá 2 zakyslé smetany Voda Bobkový list, nové koření a celý pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedínský guláš v.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedínský guláš V. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedínský guláš V.
|
|